Rr. Andrea Gropa , PR Pristhine 10000

Single Blog Title

This is a single blog caption
13 Jun

Ky Hotel Unik

Hoteli ka një dhomë të madhe takimi dhe një shumëllojshmëri të dhoma të veçanta funksion projektuar për të akomoduar takime, konferenca dhe ngjarje të tjera të veçanta. Post shpesh organizon takime, dasma, bashkimet familjare, jubileve, ditëlindje, takime bordit, kompanisë festat e Krishtlindjeve dhe një mori raste të tjera të veçanta.

Leave a Reply