Rr. Andrea Gropa , PR Pristhine 10000

Dhomat Luksoze

Të gjitha dhomat janë të pajisura me tavolinë pune, TV me kanale digjitale, internet kabllor dhe WiFi, air të kondicionuar .

...

………..

Ushqim Tradicionale

Ofron përvojë të jashtëzakonshme ngrënie për mysafirët tanë. Kuzhina është tipike tradicionale me produkte shijshëme dhe BIO .

PAK PËR NE

Frymëzimi mund të gjendeni kudo

Duke I pasur parasysh kërkesat e shoqerisë e sidomos te rinjëve atëherë ne erdhëm në përfundim që të hapim nje Hotel me arkitekture unike,të projektuar në mënyre origjinale,me paisje bashkëkohor ku ne mënyre përfekte kombinohet thjeshtesia me modernen duke u përputhur kështu me kërkesat e secilit qe zgjedh me te miren tek ne.

Lajme nga ne

13 Jun

MIKPRITJA

  Një tjetër arsye është se mikpritja eshte e rendesishme  në një mjedis multi-kulturor....
Continue Reading
Lexoni të gjitha lajmet

Galerija

Dëshmi dhe mendime rreth nesh