Rr. Andrea Gropa , PR Pristhine 10000

Single Blog Title

This is a single blog caption
13 Jun

EKSPERINCA

Së fundi, arsyeja pse unë dua hotel kiken është shumë e thjeshtë: kjo është argëtim – si dhe knaqësi. E gjithë dinamika e punës, të  zhvendosura me përgjegjësi të ndryshme dhe ndjenja që ju keni si ne argetim rehati mikepritje staf proefsional etj,me nje fjale nje eksperince e mire dhe   kjo është më shumë se kënaqsi  në fund të ditës.
Dhe kjo nuk do të ndalet me pjesën e konsumatorëve-te hotelit, ju keni mundësi të takoheni dhe të bisedoni me njerëz që përfaqësojnë një gamë të gjerë të kombësive, në dhe gamë edhe më të gjerë të vendeve të gjithë botën.

Në përfundim, hoteli jone  është një qender mjaft interesante dhe e  këndshme për t’u përfshirë në te..

Leave a Reply