Rr. Andrea Gropa , PR Pristhine 10000

Single Blog Title

This is a single blog caption
13 Jun

STAFI PROFESIONAL

  Industria e hotelieris ju lejon për të zhvilluar veten – profesionalisht dhe si person. Jo vetëm që ju të përmirësuar aftësitë profesionale që ju tashmë posedoni, por me kalimin e kohës dhe përkushtimit të mësoni të tjerët për shkak të shumëllojshmëris te kolegët, klientët dhe situatave që do të ju vë në provë.

Karakteristikat e ndryshme janë të nevojshme për të punuar në një hotel. Këto shkojnë nga butë-aftësi të tilla si organizimi, komunikimit ose punojnë në një ekip;të kompetencave më shumë teknike të tilla si duke shërbyer, menaxhimit të të ardhurave, kontabilitetin dhe objekteve të menaxhimit.

Leave a Reply