Rr. Andrea Gropa , PR Pristhine 10000

Rreth Nesh

DHOMAT LUKSOZE

Të gjitha dhomat janë të pajisura me tavolinë pune, TV me kanale digjitale, internet kabllor dhe WiFi, air të kondicionuar .

USHQIM CILËSOR

Ofron përvojë të jashtëzakonshme ngrënie për mysafirët tanë. Kuzhina është tipike mesdhetare me produkte shijshëme dhe BIO .

SPA & MASAZH

Kënaqësinë e lënë të gjitha shqetësimet tuaja prapa. Ju jeni me të vërtetë i qetë, kur ju jetoni në këtë moment dhe le veten të shkojë plotësisht.

Historiku Rreth Nesh

 

Duke I pasur parasysh kërkesat e shoqerisë e sidomos te rinjëve atëherë ne erdhëm në përfundim që të hapim nje Hotel me arkitekture unike,të projektuar në mënyre origjinale,me paisje bashkëkohor ku ne mënyre përfekte kombinohet thjeshtesia me modernen duke u përputhur kështu me kërkesat e secilit qe zgjedh me te miren tek ne.
‘’Hotel Kika’’ u hap me 29 Prill te vitit 2016 dhe ndodhet në pjesen më të frekuentuar të qytetit,atu ku mund te gjeni rahatine e njëkohesisht edhe jeten shoqerore.

Ne planifikuam qe ti pershatemi secilit qef tuajin. Dëshironi që të mblidheni me shoqëri dhe të kaloni momente të bukura! Nuk ju rrihet në shtëpi a po? Nuk ju dilet ? Pritoni të bëheni gati dhe të shkoni nëpër kafiqa dhe diskoteka ? 
Ne kemi një zgjidhje të lehtë për ju: mblidhuni aq sa dëshironi, nuk keni nevojë për makeup apo për frizer e as për dizejnatore të rrobave. Mund të vini në trenerka dhe pixhama dhe të kaloni momente të paharruara me shoqërinë tuaj.Apo deshironi një pushim të qetë ? Edhe këtë e kemi te gatshme për tua servuar juve !

Për më tepër informata, personeli ynë është i gatshëm për dhënien e udhëzimeve dhe informatave të sakta për ju, ne ju mirëpresim!

NE JEMI TË PASIONUAR

Ne kemi një biografi të dëshmuar për arritje dhe janë një kompani e njohur në Kosovë dhe Ballkan . Ne të siguruar që të gjitha projektet janë bërë me profesionalizëm maksimal duke përdorur materiale të cilësisë duke ofruar klientëve mbështetjen dhe qasjes.

TË SINQERTË DHE TË BESUSHËM

Për ne, ndershmëria është vetëm politikë dhe ne përpiqemi për të përfunduar të gjitha projektet me integritet, jo vetëm me klientët tanë, por edhe furnizuesit tanë dhe kontraktorët. Me qindra projekte të suksesshme në rripin tonë, ne jemi një nga kompanitë më të besuara të projektimit në Kosovë

NE JEMI GJITHMONË ME JU

Ne zotohemi për të përfunduar të gjitha projektet brenda afatit të përcaktuar me klientët tanë. Ne përdorim më të mirë të teknologjisë dhe mjeteve për të siguruar që të gjitha punët janë bërë shpejt por edhe duke i dhënë vëmendje në detaje dhe për të siguruar çdo gjë është bërë si duhet.

Jemi cdo her në përmisim e sipër

Hotel Kika për të qenë sa më afër klientelës tonë duke i ufroar shërbimet më cilësore dhe më bashkohore sa i përket fushës se Hoteleris. Duke ofruar standarte bashkohore dhe duke qenë lider në sektorin tonë . Për me qenë sa më afer nesh dhe të informuar në qdo kohë rreth nesh , SHKARKONI aplikacionin tonë zyrtar .
Profesionalizmi
Përvoja në Hotileri
Historiku & Vlersimet

Rezervo tani dhe përfito 30 % zgritje

me bërjen e rezervimi sotë ju përfitoni 30 % zbritje në të gjitha shërbimet e ofrara , oferta është e limituar musafirët tanë ta parë kan përfitime shtës ne ofrimin e shërbimeve tona , për mëshum rresh shërbimeve përfitusin na kontaktoni . Ju mirëpresim .