Rr. Andrea Gropa , PR Pristhine 10000

Njoftimet

13 Jun

EKSPERINCA

Së fundi, arsyeja pse unë dua hotel kiken është shumë e thjeshtë: kjo është argëtim – si dhe knaqësi. E gjithë dinamika e punës, të  zhvendosura me përgjegjësi të ndryshme dhe ndjenja që ju keni si ne argetim rehati mikepritje staf proefsional etj,me...
Continue Reading
13 Jun

STAFI PROFESIONAL

  Industria e hotelieris ju lejon për të zhvilluar veten – profesionalisht dhe si person. Jo vetëm që ju të përmirësuar aftësitë profesionale që ju tashmë posedoni, por me kalimin e kohës dhe përkushtimit të mësoni të tjerët për shkak të shumëllojshmëris...
Continue Reading
13 Jun

MIKPRITJA

  Një tjetër arsye është se mikpritja eshte e rendesishme  në një mjedis multi-kulturor. Duke punuar në një hotel nuk do të thotë që internacionalizmi në krijimin e mikepritjes ndalet te klientët ; per  njerëzit qe kan perjetuar nje eksperince tek ne...
Continue Reading
13 Jun

PSE TE ZGJIDHNI HOTEL KIKA

Unë kam një shumë të njohurive pyetur se çfarë me ka motivuar mua për të ndjekur një karrierë në industrinë e hoteleve dhe turizmit. Ata do të jenë më mirë duke me kërkuar  për të përcaktuar qëllimin e jetës apo të shpjegojë...
Continue Reading
13 Jun

TERASA

Nje pamje e mire eshte pushim per shpirtin, por pika I vihet kesaj fjalie kur hapsira eshte e mjaftueshme ne teracen tuaj!
13 Jun

DHOMA TE NDRYSHME

Deshironi nje pushim me familje apo te largoheni nga perditshmerija me njeriun e zemres,athere ju mirepresim ne Hotel&Hostel Kika, por nuk  ka rendesi se sa persona jeni, ne kemi vend te mjaftueshem per tere shoqerine tende.