Rr. Andrea Gropa , PR Pristhine 10000

Single Blog Title

This is a single blog caption
13 Jun

MIKPRITJA

 

Një tjetër arsye është se mikpritja eshte e rendesishme  në një mjedis multi-kulturor.
Duke punuar në një hotel nuk do të thotë që internacionalizmi në krijimin e mikepritjes ndalet te klientët ; per  njerëzit qe kan perjetuar nje eksperince tek ne si dhe ata qe jan ne pritje te ksaj eksperince te mikepritjes si  nga stafi.  dhe zyrtare te tjere te hotelit.

Leave a Reply