Rr. Andrea Gropa , PR Pristhine 10000

USHQIM CILËSOR

635891253244954968-1146177022_Romantic-Dinner-Service-Palm-Beach-1024x512

Ofron përvojë të jashtëzakonshme ngrënie për mysafirët tanë. Kuzhina është tipike mesdhetare me produkte shijshëme dhe BIO .