Rr. Andrea Gropa , PR Pristhine 10000

DHOMAT LUKSOZE

13062230_1268914543138219_2749085664510353789_n

Të gjitha dhomat janë të pajisura me tavolinë pune, TV me kanale digjitale, internet kabllor dhe WiFi, air të kondicionuar .